To timer igjen. To timer igjen til det er ferdig. En time. En time igjen til 2016 bare er nok et år i livet mitt som er over. Nei, er jeg klar for dette. Åtte minutter. Jeg fryser litt på beina. 3, 2, 1. Raketter. Noen fulle gutter står litt lengre bak og jubler. Det lukter alkohol lang vei og jeg kan kjenne lukten av røyken som nettopp ble tent. Det går fint, jeg snur ryggen til. Menneskene rundt meg gir hverandre klemmer. Han ene fortsatt med røyken i hånden. «Godt nyttår». Jeg drar opp telefonen for å filme litt. «Godt nyttår». Jeg gir en klem til pappa, og en til Leah.

Dag 1 av 365. Jeg har aldri likt nyttårsaften. Tanken på at det hele starter på nytt skremmer meg. Men det er fint da. Blandede følelser. En del av meg vil gråte, mens en annen vil juble av glede for at jeg endelig kan sparke 2016 i leggen. Nei, herregud. Det er bare et år. «Godt nyttår». Vi kjører hjem igjen. I et nytt år. 0:35.

Stjerneskudd. Latter. Smil a. Raketter. Klemmer. Gode venner. Glede. Tårer. Jeg river meg i håret. Jeg går inn i det nye året med åpent sinn. Jeg kan jo velge å være lykkelig, eller. Søren heller. «Godt nyttår». 

· · · · · · · · · · · · · · ·

Regn. Det begynte å regne i det vi kom ut av tunellen. Jeg elsker jo regn. Det er fint. yes. Kanskje dette ikke blir så gale allikevel. Godt nyttår dere, og

heisann 2017.


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.