Jeg drømmer meg bort. Land, byer, nye steder. Jeg vil se. Jeg vil se, lukte og ta på. Jeg vil oppleve og lære. Lære av erfaringer. Lære av feil. Jeg vil gå meg vill og føle meg fortapt. Jeg vil sovne under stjernehimmelen og våkne av soloppgangen.

Jeg vil ha en solbrun hud, ta bilder av alt jeg ser, og spise mat fra en annen kultur

Jeg vil fylle opp passet mitt til siste side og vandre i vannkanten mens solen går sakte ned foran øynene mine

Jeg vil ta bilder tusen forskjellige steder, spise pizza på andre siden av jorden, og gå langs de fineste strendene

Jeg vil kjenne på spenningen av å sitte i et fly og se verden under meg, hoppe i alle hotellsenger og dele det med mennesker jeg er glad i

Jeg vil utforske nye gater og lese hundrevis av bøker ved bassengkanten

Jeg vil se krystallklare hav, store byer og alle de fine utsiktene. Jeg vil se verden fra flere perspektiv, både de gode og de vonde.  Jeg vil møte mennesker som forandrer livet mitt. Jeg vil finne ny inspirasjon, og få svar på alle spørsmålene jeg har. Jeg vil ikke være redd for havet. Jeg vil hoppe fra klipper, dykke og lære meg å surfe. Jeg vil dra på backpacking og leve på budsjett. Jeg vil sende postkort fra andre siden av verden. Jeg vil kjenne på hjemlengsel og redsel. Jeg vil ringe hjem og fortelle om alle de fine tingene jeg har opplevd.

Jeg vil reise. Jeg vil så gjerne reise.


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.