Jeg så Erica hadde gjort dette på bloggen sin og syns det var en fin måte å se litt tilbake på. Nå er jo 2016 et år jeg har lagt bak meg, men siden dette året ikke har startet på den aller beste måten for min del så tenker jeg å si farvel til 2016 en siste gang, og få en ordentlig ny start på dette nye året som vi allerede er godt i gang med. Her har dere mine 9 mest likte Instagram bilder i året som var! (ps; De tre første bildene her har faktisk akkurat like mange likes, så de er i tilfeldig rekkefølge)

Nummer 9: 

Bare et helt vanlig bilde av meg som sitter på en krakk på rommet mitt med briller på og hendene i lommen. Jeg har forresten prøvd å redigere bort den blå lysbryteren som dere kanskje kan se på høyre siden av bildet, men tror ikke akkurat jeg skal skryte noe av de redigerings ferdighetene mine der altså.

Nummer 8:

Enda et radom bilde av meg som sitter på noe og stirrer ut i luften. Det er vel det jeg gjør på de fleste bildene mine har jeg merket. Av en eller annen grunn så syns jeg det er litt skummelt å se inn i kameraet, men jeg blir nok mer vandt til det etterhvert!

Nummer 7:

Åhh, dette bildet får meg til å savne sommeren enda mer! Og spesielt Orebic hvor dette ble tatt. For et magisk sted!

Nummer 6:

«Høstferie sa du»

Nummer 5: 

Outfit på bursdagen min. Savner brunfargen og det å kunne gå ute uten å pakke seg inn i flere lag med klær!

Nummer 4:

Enda en outfit. Jeg lover jeg skal bli flinkere til å ta antrekksbilder igjen!

Nummer 3: 

Julaften med noen av favoritt menneskene mine ♥ Jeg er så heldig.

Nummer 2: 

Dette er også fra julaften, føler det er evigheter siden.

Nummer 1: 

Og dette? Jeg aner ikke hvorfor dette er mitt mest likte bilde på Instagram i 2016. Helt ærlig så liker jeg det ikke så godt selv, uten at jeg helt vet hvorfor. Men jeg fikk litt høststemning av å se på det da! Jeg heter forresten @marikabentzen på Instagram. Følg meg gjerne hvis dere vil se flere bilder som dette!

· · · · ·

Nå legger jeg 2016 og starten av 2017 bak meg, og starter på nytt.