Hva jeg tenker på i dag:

Bloggen. Jeg tenker masse på hvilke forbedringer jeg kan gjøre og hva jeg vil blogge om for tiden. Jeg lurer på om jeg skal begynne å blogge på engelsk også, for at flere skal forstå? Og så har jeg lyst til å få til to innlegg om dagen. Åh, det er så mye jeg vil gjøre med denne bloggen. Jeg har lyst til å bli bedre i det jeg driver med og komme med godt innhold hver dag! Jeg vil inspirere og glede, men samtidig skrive om de litt verre tingene slik at folk som går gjennom det samme som meg ikke føler seg alene. Eller at folk som ikke går gjennom det samme kanskje kan skjønne litt hvordan det er, på en måte. Nei, jeg vet ikke.


Den beste tingen så langt denne uken:

Å treffe mormor på senteret og spise med familien. ♥

Den verste tingen så langt denne uken:

Helt ærlig så har vel omtrent hele denne uken vært en nedtur for meg. Depresjonen tok virkelig tak i meg denne gangen, og det merkes. Så jeg har ikke vært på skolen og nesten ikke vært ute av huset. Det har dessverre gått utover bloggen også, men det er sånn som skjer innimellom – og så får jeg heller vente til det blir bedre.


Hva jeg går med i dag:

I dag har jeg på meg min elskede Levi’s bukse som jeg fikk til jul og en svart hettegenser!

Lørdag’s sminken:

Kjører en helt vanlig look i dag! Liker det best naturlig og enkelt. Jeg kjøpte meg en eyeliner i går, slik at jeg kan øve meg litt. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan noen bare kan dra den pennen over øyet og ha en perfekt eyeliner. Jeg får det virkelig ikke til, håpløst!

Hva jeg ser fram til den kommende uken:

Jeg har ikke laget noen planer for den kommende uken enda, men jeg ser frem til å forhåpentligvis føle meg litt bedre!


Hva jeg gjør denne lørdagen:
 

Jeg har nettopp sminket meg og tatt på meg dagens antrekk. Jeg skal snart ta bussen til byn med Synne for å se litt og muligens ta en ny piercing! Satser på at vi får tatt noen nye antrekksbilder også!

Planene mine for i morgen:

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal faktisk!


JEG HADDE SATT STOR PRIS PÅ OM DU LIKTE FACEBOOKSIDEN MIN HER.