TODAY I’M WEARING:
jacket from crop
hoodie from hm
jeans from levis
shoes from adidas

Såå jeg har bestemt meg for å skrive på engelsk også som dere kanskje har sett i det forrige innlegget! Jeg har jo gjort det på en av mine tidligere blogger og jeg har savnet det litt faktisk. Jeg er ikke verdens flinkeste i engelsk, men øvelse gjør vel mester? Bare tilgi meg hvis jeg skriver noe feil, haha. Uansett, gårsdagens antrekk! Jeg elsker den nye levis buksen min!

Meg og Synne dro til byn i går og jeg tok min andre piercing, som jeg har planer om å vise dere når den ikke er så hoven lenger. Den gjør fortsatt vondt, og jeg er godt forberedt på å ikke sove på min venstre side på en stund – men det er verdt det! Etter jeg hadde tatt piercingen gikk vi litt rundt før vi dro hjem igjen. Jeg forteller dere mer om piercingen om noen dager! Fortell meg gjerne hva dere syns om at jeg har begynt å blogge på engelsk, og om det er noe jeg bør fortsette med 🙂

——————–

Soo I’ve decided to start writing in english as well, as you might have seen in the post before this! I did it on one of my previous blogs and I kinda missed it so here we go. I’m not the best at english, but we’ll get there. Just forgive me if I write anything wrong, haha. Anyways, yesterdays outfit! I’m in love with my new levis jeans!

Me and Synne went to the city yesterday and I got my second piercing – which I’m gonna show you when it’s not so swollen anymore. It still hurts, and I am prepared to not sleep on my left side for a while – but it’s totally worth it! We walked around for a little while before we went back home. I will tell you more about the piercing later! But for now – let me know if you think I should continue writing in english or not 🙂 


Like my facebook-page here