««Årets mest kreative blogger» skriver personlig, og uavhengig av om innleggene handler om outfits eller hverdag imponerer Marika Bentzen stadig med både bilder, tekst og en helt egen vri på blogginnleggene sine»

/ ««This year’s most creative blogger» writes personal, and regardless of whether the posts are about outfits or everyday life Marika Bentzen impresses steadily with both images, text, and a special twist on her blogposts» 

Vet egentlig ikke hva jeg skal si jeg, annet enn TUSEN TAKK. Tusen takk for alle nominasjoner, stemmer og fine tilbakemeldinger som har holdt motet mitt oppe. Jeg brenner virkelig for denne bloggen, og det er så fint å få en bekreftelse på at dere flotte mennesker liker det jeg skriver også. Hvis ikke motivasjonen var helt bra, så er den hvertfall det nå. Så utrolig gøy!

Jeg er så takknemlig. <3

——————–

/ I honestly don’t know what to say, other than THANK YOU. Thank you for all nominations, votes and feedback that has kept my courage up! I have a real passion for this blog, and its so nice to get a confirmation that you beautiful people like what I write too. My motivation is on top right now. So much fun! 

I’m so grateful. xx


Like my facebook-page here