En liten sniktitt på dagens antrekk og pakke i posten! Jeg bestilte noen sko fra nelly forrige uke som jeg har gledet meg til å hente, så jeg fikk gjort det med en gang jeg hadde stått opp og var klar i dag. Er det bare jeg som elsker å få pakker i posten? Små gleder ♥ Dagens antrekk kommer senere eller i morgen, og da får dere sett de nye skoene også!

 / A tiny sneak peek on todays outfit and package in the mail (I honestly don’t know if that is how you say it)! I ordered some shoes from nelly last week and I’m so excited about them, so the second I woke up today and got ready I went to pick it up. Is it just me who loves getting packages in the mail? Small pleasures ♥ I will show you todays outfit later or tomorrow, and then you will see the new shoes as well! 

Nå skal jeg se home and away før meg og mamma snart skal på trening. Etter det drar vi til frisøren og skal fikse håret begge to! Jeg tror det blir spennende, for vi får ikke velge selv hva vi skal gjøre – men jeg kan avsløre at det blir farge. Hehe. Gleder meg til å se resultatet!

——————–

/ Now I’m going to watch home and away before me and mom are going to get a workout done. After that we’re off to the hairdresser where both of us are getting our hair done. We don’t get to choose for ourselves so it will be interesting! Can’t wait to see the result! Xx


Like my facebook-page here