Fiskenett eller strømpebukse? Haha, neida. Jeg digger faktisk den nye trenden som har kommet med disse strømpebuksene! Syns det er kult å kunne gjøre antrekket litt mer stilfullt med en så enkel detalj. Åh, mote. Jeg kunne snakket om det hele dagen. Elsker at klær kan brukes til å uttrykke så mye!

/ Fishing net or tights? Haha. Love this new trend! I think it’s cool to be able to make your outfit a bit more stylish with a simple touch. Oh, fashion. I could talk about it all day. Love the fact that clothes can be used to express so much!

Og de nye bootsene mine! Digger de. Jeg har bare ett par med heler i skapet fra før som jeg bruker hver gang jeg skal noe spesielt, så det passet fint med et par til. Gleder meg til å bruke dette til flere antrekk fremover!

——————–

/ And my new boots! Love them. I only had one pair of heels in the closet before I got these new ones, so a couple more never hurt nobody! Can’t wait to use both the tights and shoes in my next outfits! 


Like my facebook-page here