YESTERDAY’S OUTFIT WEARING:

sweater from bikbok
cropped jeans from hm
boots from nelly

  

Jeg filmet en vlog i går som jeg er veldig usikker på om jeg skal poste eller ikke. Jeg har tenkt lenge på om jeg skal begynne å vlogge, og har funnet ut at det er noe jeg har lyst til. Men så er det jo faktisk det å tørre å poste den da, for det å snakke til et kamera er ikke akkurat det mest behagelige, haha. Jeg syns det er dødspinlig faktisk. Men vi får se – forhåpentligvis har jeg postet en vlog til dere i løpet av helgen!

——————–

/ I filmed a vlog yesterday that I’m really not sure if I should post or not. I’ve wanted to start vlogging for a while, but its so scary to post them. Talking to a camera is not exactly the most comfortable, haha. I think it’s super awkward actually. But we’ll see – hopefully there is a vlog up for you at the end of the weekend! 


Like my facebook-page here