· · · · ·

Rosa fargen ble ikke fullt så rosa som jeg håpet, men den er litt mer rosa enn hva som kommer frem på bildene! Jeg lurer nesten på om jeg bare skal dra på butikken, kjøpe en farge og hive den i selv? Det går jo ut etterhvert selvfølgelig, men jeg tenker – nå som jeg allerede har rosa hår, hvorfor ikke gjøre fargen enda sterkere? Haha, nei vi får se. Jeg må jo ha klær som passer til også (noe som egentlig ikke er et problem siden 95% av klesskapet mitt består av svarte klær).

Nå skal jeg på trening, så jeg får vel gjøre meg klar. Vi snakkes!

/ Pink hair! The color was not quite as pink as I hoped, but it is a little more pink in reality than what appears in the pictures! I almost wonder if I should just buy some pink color at the store and throw it in myself? Now that I already have pink hair, why not make the color even stronger? Haha, no, we’ll see. I have to make sure my clothes fits the pink as well (which is not really a problem since 95% of my wardrobe consists of black clothes).

Now I’m headed to the gym, so I should probably get ready. Talk later! 

 


Like my facebook-page here