Kvinne marsjen over hele verden. Fy fader så stolt jeg er over å være kvinne. Eller jente, ungdom, tenåring, whatever you wanna call it. Jeg kunne skrevet sider etter sider om likestilling, kvinners rettigheter og hvordan alle mennesker er like mye verdt. Det er en sak jeg har vært engasjert i lenge og har skrevet en del om på bloggen tidligere. #Girlpower sier jeg bare. Mennesker er så fascinerende. Vi er så forskjellige. Hvordan kan noen ikke godta ting som er helt naturlig for andre. Donald Trump. Jeg vet ikke hva jeg skal si om han engang, men det er fint å se kvinner marsjere på denne siden av jorden også for å «støtte våre amerikanske søstre». La oss bare håpe på det beste.

Jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vil finne en sak jeg brenner skikkelig for og kjempe for den. Hvis en person kan skape så mye forskjell, tenk på hvor mye vi kan utrette sammen? Eller bare hvordan en liten ting kan forandre mye. Det er noe jeg vet vi alle har hørt mye på reklamer, lest på nettsider og sett forskjellige steder, og jeg har egentlig aldri trodd helt på det. Det blir litt sånn «det hjelper ikke at jeg gjør det hvis ingen andre gjør det uansett» – og sånn tror jeg det er mange av oss som tenker. Rett meg hvis jeg tar feil.

Det er så mye jeg vil skrive til dere i dag, men det er så all over the place at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal sette ord på det uten at dette innlegget blir et eneste stort rot. Etter at jeg ikke har hatt det så bra i en periode, så har jeg fått en helt ny motivasjon. Et lite prosjekt kan man si. Jeg føler meg inspirert, og kanskje det bare er i dag, men det føles annerledes denne gangen. Nytt. Bedre. Jeg vil finne ut hva som gjør meg lykkelig. Jeg vil bli den beste versjonen av meg selv og jeg vil gjøre det som er best for meg, finne tingene som gir meg lykke og glede i livet. Sært, og litt for positivt for min del – men jeg vil gjøre et forsøk.

Sannheten er at jeg hater å være skikkelig positiv og over the top. Hvis jeg ikke har det bra så er det verste jeg vet skikkelig positive mennesker som bare forteller meg at det blir bra, og ting ordner seg. Selv om det bare er for å hjelpe, men det hjelper jo ikke. Kanskje det høres fælt ut, men det er jo en sannhet i det også. Men nå vil jeg endre på det. Prøve nye ting, eller, finne ut hva som gjør meg glad. Lykkelig. Fader, jeg hater å si det. Det blir liksom litt for klisje for min del. Men jeg håper jeg kan inspirere noen av dere der ute også, for jeg tror litt på det nettopp det, at man kan velge sin egen lykke. Hvis man går skikkelig inn for det, og ikke lar alt rundt kontrollere oss. Jeg vil ikke være en som lever et vanlig A4 liv og gjør som alle andre.

Jeg har hatt det dårlig, helt jævlig faktisk, men jeg har vel hatt det bra også? Jeg har fått hjelp av psykologer, lærere, mamma, pappa og alle menneskene i livet mitt, og det har hjulpet – men kanskje dette er noe jeg må gjøre for meg selv? Noe jeg gjør for mitt eget beste, noe jeg gjør for meg selv. Vi trenger det. Jeg trenger det. Så dette blir mitt lille prosjekt fremover, og jeg skal prøve best mulig å ta dere med på ferden.


Like my facebook-page here!