Jeg startet dagen i dag med en tur på senteret med mormor. Vi fikk sett litt før vi satt oss ned for å spise på en kafe. Veldig koselig og en perfekt start på en ny uke ♥ Jeg skal ærlig innrømme at dagene går litt i surr når jeg ikke har vært på skolen på en god stund, men jeg må bare være flink med rutiner og klare å komme meg ut av huset hvertfall en gang for dagen! Jeg har prøvd å filme litt her og der også, slik at jeg har en ny vlog å poste til dere i løpet av uken 🙂

Jeg har troen på det lille «prosjektet» mitt som jeg fortalte dere om i går, så jeg startet i dag med trening sammen med mamma, og jeg har vært flink å trene masse de siste dagene også. Det blir vel det første punktet på listen min! Trening gir meg så utrolig mye og det er er så utrolig deilig.

Jeg ønsker dere alle en fin uke!


Like my facebook-page here!