03:12

Jeg får faktisk ikke sove om nettene lengre jeg, dere. Det lille skrivehjertet mitt er over alt og jeg klør i fingrene etter å skrive. Eller skape. Inspirere. Jeg vil gjøre noe kreativ. Skrive, lese bøker, filme videoer og snakke om viktige temaer. Jeg har fått en ny glød i meg de siste dagene. En ny motivasjon, og jeg har så lyst til å bare gå for det denne gangen. Uten å nøle fordi jeg bare sitter å venter på at den gløden skal forsvinne, slik som den pleier. Jeg vil bli flinkere til å blogge, være mer spontan og kjøpe meg et nytt vlog kamera slik at jeg får delt det hele med dere. Jeg har planer om å kjøpe et nytt vlog kamera neste måned faktisk, så da vet jeg at det vil komme enda mer motivasjon.

Jeg har ikke vært på skolen på noen uker (forteller mer om det senere), og jeg tror det har vært bra for meg. Nå vet jeg at det er noen av dere der ute som umiddelbart tenker hvorfor har du ikke vært på skolen???? utdanning er jo det viktigste!!! ingenting er viktigere enn utdanning!!! Haha, neida jeg skal ikke overdrive, men jeg tror nok tanken slo noen av dere. Jeg har funnet ut at det å ha det bra med seg selv er viktigere enn alt annet, og sånn er det bare. Jeg trenger å ta ting i mitt eget tempo, og da må jeg skyve til siden ting som gjør meg utslitt og deprimert, iallefall for en liten periode. Livet ass.

Før jeg logger av vil jeg også dele en liten video med dere. Kristin har nok en gang laget en video med et viktig budskap. Hun får virkelig sagt det. Dette er så utrolig viktig dere! Here you go:

God natt ♥


Like my facebook-page here!