Innlegg i samarbeid med happybox

Jeg har mottatt min første levering fra happybox, så jeg tenkte det kunne være kjekt å vise dere hva jeg fikk denne gangen! Happybox er en perfekt måte å oppdage nye skjønnhetsprodukter på! Slik fungerer det: Du mottar 5-8 skjønnhetsprodukter fire ganger årlig med produkter som har en ordinær pris på minimun 1500,- kr, og din pris er alltid 498,-! Og for meg som elsker å motta pakker i posten så er dette kjempegøy 🙂

1. MOROCCAN SHAPOO & CONDITIONER – Perfekt for alle hårtyper! Shampooen er spesielt god for skadet og tørt hår, imens conditioneren trekker inn i hårcellene og reparerer fra innsiden. Jeg gleder meg til å teste ut disse!

2. ALL OVER MOISTURE BALM – Kan brukes over hele kroppen f.eks på tørre hender, albuer eller hæler (ikke på leppene).

3. CHIA ORIGINAL HAIR OIL – En hårolje som gir næring til håret, øker glans, samler hårstråene og gir et mer håndterlig hår. Den passer også for alle hårtyper!

4. MASK by skintechnologies – Fuktighetsgivene effekt, gjør huden sunn, styrker hudens elastisitet, reduserer rynker og forsinker hudens aldring. Tenker jeg skal teste denne i kveld etter en dusj!

5. WIC NAIL POLISH BY USLU AIRLINES – denne neglelakken er ikke testet på dyr og er formulert med ingredienser av høyeste kvalitet!

6 & 7. COMMO BOX HER – Commo har skapt en serie med parfyme som skal kunne brukes av alle til alle anledninger – ikke bare som en luksus til en fest. En box med fjorten 2 ml parfymer til henne. Jeg syns det var søtt at alle hadde hver sitt navn! Jeg pleier aldri å bruke noen andre parfymer enn den jeg har brukt i alle år, fordi jeg aldri finner en lukt jeg liker bedre – men her var det faktisk flere jeg kommer til å bruke fremover og favoritten er 09 ELENA! Hvis jeg måtte velge enda noen til så hadde det blitt 02 SAGA og 03 CELIA. Jeg likte faktisk alle duftene ganske godt.

8. SANEX 7IN1 ROLL-ON – Man får aldri nok av deodoranter, gjør man vel? Denne har 7 fordeler: 48 timers beskyttelse, anti-hvite merker og gule flekker, frisk følelse, respekterer hudens pH, pleier huden, anti irritasjon, og respekterer hudens bakterieflora.

I tillegg til disse åtte produktene mottok jeg også en liten prøvesmak på pukka te!

Jeg syns happybox er en genial ide, det er jo både gøy og spennende på samme tid. Jeg elsker å få pakker i posten og jeg elsker å teste ut nye produkter som jeg vanligvis ikke hadde kjøpt på butikken. Jeg er et vanemenneske som veldig mange av oss og bruker alltid de samme skjønnhetsproduktene, men det er gøy med litt nytt innimellom også!

Les mer om happybox her!


Like my facebook-page here!