Heisann fine lesere! Hvordan har dere det?

Jeg holder på å redigere en ny vlog til dere – som forhåpentligvis kommer i morgen! Tiden flyr når jeg sitter her og redigerer og jeg innså nettopp at klokken var blitt tre allerede. Haha, jaja. Jeg har ingen planer i dag uansett, så det gjør vel ingenting. Jeg liker faktisk å redigere videoer, finner det ganske avslappende. Til tross for perfeksjonisten i meg som vrir seg hver gang jeg ikke er fornøyd, men jeg har bestemt meg for å bare legge det fra meg litt. Da blir det kanskje litt mer naturlig og ekte også – og det er jo akkurat det jeg vil at dere skal se gjennom videoene!

——————-

/ I’m currently editing a new vlog for you guys – which hopefully comes tomorrow! Time flies while editing, and I just realized its three already. Haha. I’ve got no plans today anyways, so it doesn’t matter. I find editing videos quite relaxing, so I actually like it a lot. Even though the perfectionist in me screams every time I’m not satisfied, but I’ve decided to just put that down a bit. That makes it more natural and real as well – and that is exactly what I want you to see in the videos!