♥ Jeg skjelver. Ikke nødvendigvis hele tiden, men veldig ofte. Jeg hater denne uvanen, fordi folk veldig ofte tror jeg er skikkelig nervøs – noe jeg ikke er. Men det er vel en rar del av meg det også.

♥ Jeg peller på leppene. Det kan høres rart ut, men tar meg selv i å pelle på leppene hele tiden. Spesielt hvis jeg tenker eller er fokusert. Leppene mine er alltid tørre og da må jeg pelle av den løse huden. Haha æsj. Jeg prøver å slutte, men det er innmari vanskelig. Jeg bare venter på at jeg skal få infeksjon i sårene ellerno.

♥ Jeg liker (elsker) å ha rett. Og selv om jeg innser at det jeg sier er feil, så fortsetter jeg å diskutere.

♥ Jeg er veldig treg med å få ting gjort. Med mindre det er noe jeg gleder meg til eller noe som interesserer meg. Jeg er ikke så glad i rutiner, så å ha ting jeg må gjøre eller forholde meg til er nok ikke min største styrke. MEN jeg har veldig mye respekt for andre og deres tid, så hvis det er noe jeg gjør for andre, så liker jeg å bare bli ferdig med det.

♥ Jeg er skikkelig perfeksjonist. Å være perfeksjonist kan jo både være bra og dårlig. Jeg får alltid arbeid gjort ordentlig, samtidig som det ser bra ut. Men det kan bli litt mye av og til, for den timen jeg egentlig skulle brukt på én oppgave blir fort to, og tre, og så fire. Altså, det krever mye.

♥ Jeg er veldig ubesluttsom. Jeg grubler veldig mye og det tar alltid lang tid for meg å ta en avgjørelse. Som oftest ber jeg noen om å ta avgjørelsen for meg. Jeg klarer hvertfall ikke å gjøre det selv uten å ha hørt andre sine meninger.

♥ Jeg tror på det meste jeg leser. Om det er «fem steg for å bli kvitt kviser» eller «dette gir deg lengre øyevipper» som popper opp på skjermen min så er jeg fort solgt. Nå er jeg heldig som har en hudpleier som storesøster, og hun kan vel fortelle meg ganske mye om det stemmer eller ikke. Men jeg prøver nok likevel og ender gjerne opp med dobbelt så mange kviser som jeg startet med.

♥ Jeg bruker altfor mye penger på mat og pepsi max. Etter at jeg begynte på videregående så har pengene mine forsvunne sporløst. Altså de har blitt brukt på mat. Men jeg er sulten og det er en butikk rett bortenfor skolen, hva kan man gjøre? (Ikke lage matpakke hvertfall???)

♥ Jeg er et nattmenneske. Jeg trives bedre om natten. Jeg liker å være alene og løse tingene som svirrer oppe i hodet mitt. Kanskje lese en bok, eller ha musikken på fult mens jeg danser rundt meg selv. Det går jo selvfølgelig utover døgnrytmen min, og siden jeg ikke har noen planer om å begynne å sove på dagen, så går jeg rundt og er ganske trøtt mye av tiden. Spesielt hvis det er de vonde tankene som holder meg oppe.

♥ Jeg husker INGENTING. Dette syns jeg faktisk er veldig trist, og jeg har googlet meg ihjel om det er noe jeg kan gjøre for å huske. Jeg husker veldig lite om barndommen min, og det er jo greit nok siden det er så lenge siden (selv om jeg egentlig kunne ønske jeg husket en liten del). Men spør meg hva jeg gjorde i går da? Jeg husker ikke. Selvfølgelig etter litt tenking kan jeg komme på det, men det hender altfor ofte at jeg må bla gjennom bloggen eller kamerarullen for å finne ut av det. Utrolig frustrerende og kjipt, spesielt hvis det er noe jeg burde huske.


Like my facebook-page here or follow my youtube channel here