Jeg våknet opp til snø utenfor vinduet mitt i dag, og tok meg selv i å smile. Jeg har aldri vært noe glad i verken kulde eller at det er glatt ute, men i dag gjorde det ingenting. Det er jo så fint! Så jeg bestemte meg for å sette meg ned foran vinduet i mens jeg blogger for dere i dag, og jeg lurer på om jeg skal gjøre det samme når jeg leser etterpå. Jeg har ikke lest bøker på en god stund nå, men jeg kjenner jeg trenger å leve meg litt inn i en ny historie, så jeg skal fortsette på en bok som jeg startet for en god stund siden!

/ / I woke up to snow outside my window today, and I could’ help myself from smiling. I’ve never been a fan of either the cold or the ice, but today it doesn’t matter. It’s so nice! So I decided to sit down in front of the window while blogging for you today, and I think I’m gonna do the same thing when I’m going to read later. I haven’t read books in a while now and I have missed it, so I’ll continue on a book I startet a while ago! 

Nå holder jeg på med siste del av et innlegg som kommer senere i dag – «hvordan få den perfekte garderoben» heter det. Og etter at jeg har skrevet ferdig det så skal jeg dra frem kameraet igjen og legge ut litt klær på shpock og tise! Ha en fin dag.

// Right now I’m working on the last part of a post coming later today – It’s called «how to get the perfect wardrobe». And when I’m done with that I’m going to find my camera and post a few clothes on shpock and tise! Have a nice day. 

-M


Like my facebook-page here or follow my youtube channel here